"Zöld Óvoda" cím

Helyi nevelési programunkat a fenntarthatósághoz tartozó környezeti nevelésre építjük. Kiemelt célként kezeljük a gyermekek egészséges és környezettudatos magatartásának, életmódjának alakítását. Intézményünk mindhárom gyomaendrődi óvodája ZÖLD ÓVODA cím birtokosa.

Zöld életünk a Kistérségi Óvodában

Helyi nevelési programunkat a fenntarthatósághoz tartozó környezeti nevelésre építjük. Kiemelt célként kezeljük a gyermekek egészséges és környezettudatos magatartásának, életmódjának alakítását. Intézményünk mindhárom gyomaendrődi óvodája ZÖLD ÓVODA cím birtokosa. Ezért is fontos számunkra, hogy gyermekeinkkel felfedeztessük és megismertessük lakóhelyünk természeti környezetét. Arra törekszünk, hogy tudjanak rácsodálkozni a természet kincseire, növényekre, állatokra, s ezáltal alakuljon ki bennük a természet tisztelete...szeressék, óvják, védjék.

Közzétette: Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Kistérségi Óvoda – 2018. február 2.

Ezért is fontos számunkra, hogy gyermekeinkkel felfedeztessük és megismertessük lakóhelyünk természeti környezetét. Arra törekszünk, hogy tudjanak rácsodálkozni a természet kincseire, növényekre, állatokra, s ezáltal alakuljon ki bennük a természet tisztelete...szeressék, óvják, védjék.

zoldppt.mp4137.97 MB