RENDKÍVÜLI SZÜNET ELRENDELÉSE - Koronavírus

Tisztelt Szülők! 

A koronavírus járvány terjedésének lassítása, megállítása érdekében, az egyeztetéseket követően, a 45/2020 (III.14) Kormány rendelet 2. § alapján 2020. március 18. napjától határozatlan ideig rendkívüli szünetet rendelek el Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Kistérségi Óvoda székhelyén és valamennyi telephelyén, valamint a településen működő minden óvodában és bölcsődében.

2020. március 16-17-én az intézmények ügyeleti rendben még fogadják azokat a gyermekeket, akiknek a napközbeni elhelyezése még nem megoldott, ezzel is szeretnénk segíteni azokat a szülőket, akik az első napokban nem tudják megoldani a gyermekük elhelyezését otthon vagy családi körben. Azonban nagyon kérek mindenkit, hogy a saját gyermeke érdekében lehetőleg már hétfőtől se vigye óvoda a gyermeket! A rendkívüli szünet addig tart, ameddig a járványveszély miatt az indokolt.

Az intézményekbe az ügyelet alatt kizárólag egészséges gyermekeket léphetnek be! Aki ebédet igényel, az a Kistérségi Óvoda két egységében: Kossuth úti és Blaha úti telephelyen veheti át. A település többi bölcsődéje és óvodája a saját telephelyén adja ki az ebédet.

Tisztelettel: Toldi Balázs polgármester

RENDKÍVÜLI SZÜNET ELRENDELÉSE - Koronavírus

Ossza meg ismerőseivel!